Euroopa riikide kutseõppe kvaliteedispetsialistid jagavad kogemusi Tallinna kohtumisel

13.-14. septembril kogunevad Euroopa kutsehariduse kvaliteedi tagamise raamistiku (EQAVET) tegevustes osalejad Tallinna Teeninduskoolis, et jagada kogemusi ja parimaid praktikaid.

Kohtumisel arutatakse, mida ja kuidas tehakse kutseõppe kvaliteedi tagamiseks erinevates riikides  nii haridussüsteemis tervikuna kui igas koolis, et kutseõppe kvaliteet vastaks kõigi huvipoolte ootustele.

“Eesti Euroopa Liidu eesistumise ajal on meil hea võimalus võõrustada kolleege teistest Euroopa riikidest, kes tulevad Tallinna kohtumisele, et jagada kogemusi  ja üksteiselt õppida, et kutseõppe kvaliteet vastaks nii õpilaste, tööandjate kui riikide vajadustele,” ütles Haridus- ja Teadusministeeriumi kutseharidusosakonna juhataja Helen Põllo ning selgitas, et kohtumine keskendub kutsehariduse kvaliteediraamistiku EQAVET tegevusnäitajate kasutamisele kutseõppe kvaliteedi hindamises.

Seminari korraldavad EQAVET sekretariaat koos Haridus- ja Teadusministeeriumi ning Eesti Kõrg- ja Kutsehariduse kvaliteediagentuuriga.

Uudise autor: Riina Soobik (HTM), avaldatud HTM kodulehel