E-kursuse kvaliteedimärgi 2024. aasta taotlusvoor on avanemas!

E-kursuse kvaliteedimärgi 2024. aasta taotlusvoor avatakse 1. detsembril 2023 ning on avatud kuni 1. veebruarini 2024.

E-kursuse kvaliteedimärgi taotlemine on avatud kõikidele kõrgkoolide õppejõududele ja kutseõppeasutuste ning üldhariduskoolide õpetajatele, kes on loonud täielikult või osaliselt veebipõhise kursuse, ja on seda vähemalt korra läbi viinud.

Kvaliteedimärk on tunnustus e-kursuse autorile, kes on saavutanud digitehnoloogia rakendamisel õppeprotsessis häid tulemusi. Kvaliteedimärgi väljaandmise eesmärk on levitada head kogemust ja saada tagasisidet oma e-kursusele kokkulepitud kvaliteedikriteeriumite alusel. 

Kõik taotlusvoorus osalenud e-kursused saavad ekspertidelt tagasisidet kursuse edasiseks arendamiseks. Kvaliteedinõuetele vastavatele e-kursustele antakse välja kvaliteedimärk, mille saab lisada oma e-kursusele.

Loe täpsemalt meie kodulehelt e-kursuse kvaliteedimärgi taotlemise kohta ning tutvu ka varasemate e-kvaliteedimärgi saajatega.

NB! Lisaks pakume koostöös Tartu Ülikooli elukestva õppe keskusega võimalust osaleda veebikoolitusel, mis on hea võimalus valmistuda e-kursuse esitamiseks kvaliteedimärgile.

Küsimuste korral kirjuta julgelt  kvaliteet@harno.ee